Jag hade länge stört mig på de stora trädet som jag hade på min tomt – men jag hade inte tagit tag i saken. Jag visste inte att det var så enkelt som det egentligen var, att få bort träden altså.

Det fanns flera anledningar till varför jag ville få bort trädet i från min tomt och några av dem är:

  • Skuggan det gav när jag försökte sola
  • Alla löv som föll ner på hösten, och skapade ett tjockt lövtäcke

Att få slippa detta, till en bra pris dessutom, är fantastiskt. Det jag gjorde var att kontakta ett företag som förmedlar skogstjänster och skogsavverkning. De kom hem till mig några dagar efter att jag hade ringt, och några timmar senare var trädet borta.

De forslade till och med bort alla grenar och ved som blev över. Smidigt och enkelt! Det är något jag kan rekommendera för alla som har ett stort eller litet träd som de stör sig på.